Page 9 - haervejen_viborg_schleswig_rettet_jan_2016
P. 9
Før cykelturen Cykelture i det åbne land er en god oplevelse for krop og sjæl - alle sanser kommer i brug. Før cykelturen En cykeltur i naturen på de mindre veje giver unikke oplevelser: du ser naturen med fora og fauna, der er fred og ro, der kan være imponerende anlægsarbejder fra fortiden, få biler så de feste cykelruter er meget børnevenlige, du kommer igennem byerne, og du får lidt motion. Husk cykelpumpen ... Ved cykelruten kan der være langt til nærmeste be- boelse, så det er en god idè at have cykelpumpen og lappesager med. Det vil heller ikke være af vejen at have lidt værktøj med, så du kan udføre småreparationer - spørg din cykelhandler hvad der bør være i ”reparations- tasken”. Du kan købe en lille fks taske til at fastgøre ved sad- len eller på stellet, hvor der er plads til lappesager og værktøj. Humlebi i vild timian Er der varmt, sveder du meget så kommer let til at mangle salt. Når du er meget udkørt og lige mangler energi til de sidste kilometre, er det godt med lidt druesukker. Uden mad og drikke Du skal have rigeligt med væske med. Vand og æblejuce er godt. Og så en god madpakke lavet med groft brød . 1 Det er heller ikke af vejen at have frugt med - husk at Ahhh .., modne hindbær skylle frugten inden du tager hjemmefra, for dit med- bragte vand er til at drikke. ... og glem ikke plaster Der kan ske uheld! Så vær forberedt med at have et par Hvad ser du stykker plaster og en forbinding med. Rabatter ved cykelruten bliver normalt ikke sprøjtet, Har du børn med på cykelturen og barnet vælter, kan et hvorfor der er et fot fora og fauna. stykke plaster gøre underværker. Det vil også være en god idè at have druesukker og salt- tabletter med. Harer i brakmark Byhus i Jelling 1. Vi bager selv groft brød til vore cykelture: 9 dl. koldt vand, ca. 25 g gær, salt, ca. 100 g økologisk speltgrahamsmel, ca. 100 g økologisk fuldkorns hvedemel, ca. 75 g solsikkekærner, ca. 75 g sesamfrø, ca. 75 g hakkede valnøddeer, ca. 500 g økologisk speltmel, ca. 500 g økologisk hvedemel,. Dejen hæver koldt i ca. 8 timer. Æltes og formes til enten futes eller boller, efterhæver i ca. 1 time og bages ved ca. 175 C i ca. 18 minutter. 0 9